Vyhledat zájezd na mapě

Kdy:
5.9.2017, 18:00
Kdo:
Vojtěch Lokša
Kde:
Praha 6: CK China Tours
Vítězné náměstí 2, Praha 6-Dejvice
Metrem (A), tramvají (8, 18, 20, 26), autobusem (více) – zastávky Dejvická, resp. Vítězné náměstí či Kafkova. CK se nachází v Dejvické pasáži – první vchodové dveře vlevo, 2. patro.
E: info@chinatours.cz; T: 222 958 203-4; M: 731 440 070
Další informace:
Vstup volný, ale vzhledem k omezené kapacitě prostor (max. 25 míst) je nutné rezervovat místa předem – e-mailem, nebo telefonicky.
Žádáme, aby ti, jimž byla rezervace potvrzena a nemohou se zúčastnit, co nejdříve svou rezervaci zrušili, aby jejich místa mohli využít další zájemci. Děkujeme za pochopení.

Japonsko je bezpochyby zcela jedinečná země a nabízíme vám navštívit je s námi na našem exkluzivním promítání ve 3D. Připravte se na nekončící řadu zážitků a překvapení - poznáte šokující kontrasty tisíciletých tradic a nejmodernějších technologií.
Vychutnejte si cestovatelskou přednášku v promítací místnosti China Tours s obrazovkou 3D SMART LED s úhlopříčkou 139 cm, která podporuje zobrazení (pasivní) trojrozměrné technologie. 3D obraz v televizi je něco, co vás jako diváka uchvátí a co vytváří v podstatě vlastní kategorii televizí, která je na úplné špičce pokroku.
Našeho průvodce Vojtěcha Lokšu jsme pro jeho cesty po Japonsku vybavili 3D fotoaparátem se dvěma objektivy, které zachycují prostor tak, jak ho vnímá i lidské oko, tedy trojrozměrně. Na tomto promítání si tak můžete vychutnat 3D fotoprezentaci poskládanou převážně z fotografií prezentujících zájezd Japonsko - země samurajů.

Pozn.: 3D technologie nemá žádný negativní vliv na lidský zrak, nicméně existuje velká část lidí, které při sledování 3D obrazu bolí hlava či 3D efekt nevnímají.


Zajímavé zájezdy

Zde si můžete prohlédnout náš aktuální katalog.
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat naše novinky? Zaregistrujte se zde!

Archiv newsletterů