Vyhledat zájezd na mapě

Stručně o zájezdu
  • Týdenní plavba na motorové jachtě s kompletním servisem
  • Říční lodí od jezera k moři až k želví pláži
  • Antická města na pobřeží i pod hladinou
  • Koupání, šnorchlování i potápění v klidných zátokách

Cestování do Turecka nabízí víc než jen kosmopolitní přeplněné all-inclusive hotely s plážemi. Jeden z nejkrásnějších způsobů trávení dovolené je na lodi. Gulet je typické turecké plavidlo, dostatečně příjemně vybavené pro týdenní bezstarostnou plavbu. Motorová jachta, která za příznivého větru umí využít i plachty, bude celý týden naším plovoucím domovem a základnou pro objevování jihozápadního pobřeží a naše malá skupinka se bude moci během celé plavby spolehnout na vyhlášenou tureckou pohostinnost.

Zájezd nabízíme jako "zakázkový" – na objednání pro ucelenou skupinu.

Zájezd den po dni
1.–15. den

Gulet je typické turecké plavidlo, dostatečně příjemně vybavené pro týdenní bezstarostnou plavbu. Motorová jachta, která za příznivého větru umí využít i plachty, bude celý týden naším plovoucím domovem a základnou pro objevování jihozápadního pobřeží a naše malá skupinka se bude moci během celé plavby spolehnout na vyhlášenou tureckou pohostinnost.

Na úvod našeho mořského putování si dopřejeme "říční" specialitku – během celodenní plavby po řece Köycegiz navštívíme bahenní lázně, shlédneme skalní hroby a skončíme na pláži přístupné jen přes den – v noci tu totiž hnízdí vzácné mořské želvy, karety obecné (Caretta Caretta) .

Celé pobřeží Středozemního moře má bohatou historii a ani zde, v Turecku, tomu není jinak – ve starověku tu bylo více měst než dnes. Můžeme se tu tedy pokochat velkolepou Simenou, půvabným miniaturním městečkem Phaselis, zastavit se v chrámu sv. Mikuláše (ano, toho opravdového) nebo navšítvit bájnou Chiméru, jak řečtí mořeplavci nazývali stále hořící plameny na skále Yanartas.

A na milovníky moře tu čekají nedotčené opuštěné zátoky a pláže na pozadí bílých vápencových skal pokrytých piniovými lesy.

Termíny zájezdu

DVOJNÁSOBNÁ SLEVA pro stálé klienty!

Podmínky
V ceně zahrnuto:

Vzhledem k zakázkovému charakteru akce bude cena zkalkulována dle velikosti skupiny a individuálních požadavků.

Poznámka:

Termín zájezdu je volitelný – doporučujeme období květen–říjen.

Upozornění:

Pro dostupnost lodi v požadovaném termínu je třeba poptávat akci s velkým předstihem (min. 1/2 roku předem).

Pořadatel:
CK China Tours
Velikost skupiny:

max. 16 účastníků

Fotogalerie
Zde si můžete prohlédnout náš aktuální katalog.
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat naše novinky? Zaregistrujte se zde!

Archiv newsletterů