Vyhledat zájezd na mapě

Stručně o zájezdu
  • Pulzující New York a historická města Boston a Washington D.C.
  • Niagárské vodopády a Everglades
  • Kennedyho vesmírné centrum a zábavní park Sea World
  • Odpočinek na Miami Beach

Klasický zájezd, který vás provede největšími atrakcemi pobřeží Atlantiku od Bostonu po Miami, s přídavkem jedinečných Niagarských vodopádů. Čeká vás jedinečný shopping v Orlandu, Kennedyho vesmírné centrum, možnost návštěvy světoznámého zábavního parku Sea World, plážová města pobřeží Mexického zálivu, a pozorování aligátorů v přírodě v oblasti Everglades. Po zájezdu vám nabízíme samostatné prodloužení pobytu na Miami Beach.

Mapa zájezdu
Zájezd den po dni
1. den

Letecky z Prahy do New Yorku. Po uvítání transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem.

2. den

New York – celodenní prohlídka Manhattanu s průvodcem zahrnující největší atrakce velkoměsta, jejíž součástí je i plavba kolem Manhattanu lodí po řekách Hudson a East River. Vrcholem prohlídky pro vás určitě bude fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem a sochou Svobody. Závěrem dne následuje pěší vycházka po 5. Avenue a společná návštěva vyhlídky ze střechy mrakodrapu Rockefellerova Centra.

3. den

Časně ráno odjezd do Bostonu. Po příjezdu absolvujete krátkou orientační prohlídku centra, následně budete mít prostor k samostatnému poznávání centra města do pozdních hodin. Ubytování ve večerních hodinách.

4. den

Přejezd do Niagara Falls. Po ubytování společná návštěva slavných Niagarských vodopádů, včetně plavby na lodi pod vodopády (15. 5.–30. 9.).

5. den

Dopoledne indiv. volno k samostatným vycházkám v okolí majestátních vodopádů, odpoledne odjezd do Pittsburghu, cestou krátká zastávka v Buffalu a u jezera Erie. V podvečer orientační prohlídka centra Pittsburghu a ubytování.

6. den

Časně odjezd do Washingtonu D.C. – prohlídka hlavního města USA zahrnující největší pamětihodnosti a atrakce města – Capitol, White House, Lincolnův a Washingtonův památník, Arlingtonský hřbitov ad.

7. den

Pokračování prohlídky Washingtonu – budete mít dostatek volného času k návštěvě muzeí a galerií a k vycházkám po slavném „Mallu“. Odpoledne odjezd do místa ubytování na trase do Savannah.

8. den

Přejezd do Savannah – odpoledne po příjezdu návštěva centra města a nábřeží se stylovými hospůdkami a bary… Příjezd do hotelu ve večerních hodinách.

9. den

Časně odjezd do Titusville. Zde Vás čeká návštěva kosmického střediska – Kennedy Space Center na Cape Canaveral. Absolvujeme výlet po kosmodromu busem, prohlédneme si odpalovací rampy, řídící středisko, zúčastníme se besedy s astronautem a uvidíme jedinečné představení v kině IMAX. Zhlédneme také zde nově vystavený raketoplán Atlantis.

10. den

Dopoledne návštěva přírodní rezervace na Merrit Island – domova aligátorů a mnoha druhů zvěře a ptáků, a relaxace na jediné ryze přírodní pláži Floridy – Playalinda Beach. Odpoledne odjezd do Orlanda – centra zábavy pro všechny generace a také vyhlášené "mekky shoppingu". Po ubytování návštěva některého ze zdejších outlet mallů a možnost nákupu značkového zboží za skvělé ceny, večer návštěva slavného International Drive.

11. den

Nejprve absolvujeme místní atrakci – výlet na airboatu v močálech střední Floridy spojený s pozorováním aligátorů a vodních ptáků. Pro zájemce fakultativně možnost navštívit zábavní park Sea World – jednu z největších atrakcí Orlanda, nebo budete moci relaxovat u hotelového bazénu či se věnovat shoppingu...

12. den

Odjezd do oblasti Mexického zálivu – návštěva plážových destinací Madeira Beach, Treasure Island a St. Pete Beach s možností koupání v moři. Pokračování přes Bradenton a Sarasotu do oblasti Everglades, pozorování aligátorů a vodních ptáků ve volné přírodě Big Cypress National Preserve. Příjezd do hotelu na Miami Beach ve večerních hodinách.

13. den

Po orientačním okruhu centrem Miami odjezd zpět do hotelu, volné odpoledne k relaxaci na pláži nebo u bazénu…

14. den

Celodenní volno na pláži, fakultativně vám doporučujeme celodenní výlet na ostrov Key West – nejjižnější bod kontinentálních USA v Karibském moři.

15.–16. den

Do odjezdu na letiště individuální volno, poté transfer na letiště a odlet; návrat do ČR 16. den.

Fakultativně individuální prodloužení pobytu na Miami Beach.

Termíny zájezdu
Podmínky
V ceně zahrnuto:
  • průvodce
  • letenka vč. všech poplatků Praha–New York / Miami–Praha
  • klimatizovaný bus či van
  • 14x hotely *** a motely
  • min. 10x snídaně
  • plavba lodí kolem Manhattanu
  • plavba lodí pod Niagarské vodopády
  • vstup na vyhlídku Rockefellerova Centra
  • vstup do Kennedyho kosmického centra
  • výlet na airboatu za aligátory
  • cestovní pojištění CK America Tours.
V ceně nezahrnuto (platí se na místě):

vstupní formality cílové země a tranzitních zemí, další stravování, spropitné místním řidičům, průvodcům a personálu; vstupy a fakult. akce nezahrnuté v programu, event. palivové příplatky k fakultativním akcím, poplatky za odbavení zavazadel (cca 3000 Kč dle termínu a letu).

Poznámka:

Sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě 2lůžka) – 3700 Kč, sleva pro čtvrtou osobu na pokoji (dvě 2lůžka) – 2600 Kč, sleva pro dítě do 12 let (pokoj s rodiči) – 13 700 Kč.

Možnost indiv. prodloužení pobytu na Miami Beach v hotelu *** – kalkulace na vyžádání.

Celkem ujedeme asi 2800 mil (4480 km). Zájezd může být uskutečněn v opačném směru.

Jednolůžkový pokoj (nepovinný) u zájezdu:
Příplatek za jednolůžkový pokoj vám nebude účtován v případě, že se hlásíte dostatečně brzy před odjezdem zájezdu a nevadí vám doplnění. I přesto se může stát, že vám budeme muset z důvodu velké naplněnosti jednolůžkový pokoj účtovat, a to i třeba půl roku před odjezdem (rozhodující je vždy informace od pořadatele při rezervaci zájezdu). Pokud máte zájem o doplnění, uveďte to již při rezervaci zájezdu.

Víza:

Ke vstupu do USA je nutný biometrický pas a registrace ESTA, o kterou si požádejte výhradně přes stránky Ministerstva vnitřní bezpečnosti USA: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/, nebo platný pas s vízem USA.

Od 21. 1. 2016 platí změněné podmínky pro cestování do USA v rámci bezvízového styku. Pokud občan ČR cestoval kdykoliv po 1. 3. 2011 do Iráku, Íránu, Jemenu, Libye, Somálska, Sýrie a Súdánu, nemůže k cestě do USA využít ESTA (Visa Waiver Program), ale musí na Velvyslanectví USA požádat osobně o vízum. Více na stránkách MZV.

Pořadatel:
America Tours, v. o. s.
Fotogalerie
Zde si můžete prohlédnout náš aktuální katalog.
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat naše novinky? Zaregistrujte se zde!

Archiv newsletterů