Vyhledat zájezd na mapě

Kdy:
21.12.2016, 18:00
Kdo:
Helena Holzknechtová
Kde:
Tábor: Jóga Tábor
Dobrovského 729/2, Tábor
Další informace:
Nezávislé jógové studio - prostor pro praktikování jógy a meditací, tiché místo, kde můžete spočinout sami se sebou a být sami sebou... Přirozeně je studio kreativním místem i pro jiné aktivity inspirované cestami po Asii. Můžete se těšit na meditační setkání, přednášky o filosofii a promítání z cest a další.
Studio bylo vybudováno z vlastních zdrojů a za podpory rodiny a přátel. Příspěvky za lekce jógy slouží výhradně k financování provozu studia.

Helena Holzknechtová - průvodkyně a spolupracovnice CK China Tours
helenaholz@hotmail.com
tel. +420 604 353 923
www.joga-tabor.cz

Drazí přátelé a příznivci cestování v Táboře a okolí, zveme vás na středeční setkání na téma Vánoce trošku jinak. Ctíme tradiční české vánoce a užíváme si adventní čas, ale jak už to tak u nás chodí, často slavíme svátky v námi milovaných zemích - v Indii, na Šrí Lance, v Thajsku... Minulé Vánoce a Nový rok jsme strávili putováním po Nepálu. A právě o Nepálu bude naše promítání a vyprávění. Čajů z Nepálu máme spousty, nějaké cukroví také bude, můžete donést to své...
... A i nějaké dárky pod stromeček si u nás můžete koupit - čaje, šperky z Tibetu, hedvábné šály, i nějaké kašmírové jsou. Anebo někomu můžete udělat radost dárkovým poukazem na masáž.
Těší se na Vás Helena Holzknechtová s přáteli.


Zajímavé zájezdy

Zde si můžete prohlédnout náš aktuální katalog.
Newsletter

Chcete pravidelně dostávat naše novinky? Zaregistrujte se zde!

Archiv newsletterů